...
 

Kārlis Cābulis

Pieredzes jomas: Digitālais Mārketings Web risinājumi Satura Mārketings Interneta vietņu izstrāde Korporatīvā identitāte Sociālie tīkli

Grāmatzīmes

Digitālais mārketings
Bieži vien idejas meklējumos paiet ilgāks laiks nekā, lai radītu pašu produktu. Tas ir kā gleznot, tev it kā ir viss, gan audekls, gan krāsas un otas, lielisks vīns veca kristāla kausā, tomēr ir vajadzīgs tas eņģelis, kura vārda tu pat nezini, bet kas sēd uz pleca un vieglām spārna kustībām, sabīda kopā iepriekšējo pieredzi, zināšanas un mirkļa ideju, lai kopā rastos kas uzmanības vērts. Nav slikti, ja reizi pa reizei, ko pieraksti, ieliec grāmatzīmi, varbūt vēlāk noderēs. Noderēs, ja ne sev pašam, tad varbūt kādam citam.

Kā neļaut Avast bloķēt interneta vietnes

Digitālais mārketings, interneta risinājumi

Vai tev ir gadījies tā, ka tava iecienītā informācijas interneta vietne pēkšņi neveras vaļā? Vakar vēl nekādu problēmu, bet šodien jau paziņojums, ka vietne nav pieejama. Tajā pat laikā,mājas datorā vietne veras bez problēmām.

Avast This page can't be reached

Paskaties vai tavā datorā nav uzstatīta Avast vai AVG antivīrusa bezmaksas programmas versija.

Pikšķerēšana ir sociālās inženierijas uzbrukuma veids, kurā kibernoziedznieki apmāna upurus, lai tie nodotu sensitīvu informāciju vai instalētu ļaunprātīgu programmatūru. Dažos gadījumos, īpaši ar Avast vai AVG pretvīrusu bezmaksas variantiem, URL:Pikšķerēšana var būt tikai viltus brīdinājums. Bezmaksas pretļaunatūras programmām parasti nav automātiskas datu bāzes atjaunināšanas funkcijas, tāpēc šī drošības rīka datu bāzes paliek nemainīgas kopš instalēšanas. Dažu heiristiskās programmas kļūdu dēļ jūsu drošības rīks var bloķēt likumīgu vietni, kurā nav ļaunprātīgu saišu vai elementu, uzskatot, ka parastas un drošas interneta vietnes ir neuzticamas, bloķējot tām piekļuvi un neļaujot tās skatīties. Šo viltus brīdinājumu ir iespējams novērst un neļaut turpmāk Avast bloķēt noteiktas vietnes nākotnē.

Kā pievienot interneta vietnes izņēmumu Avast datora aizsardzības sistēmā

  1. Palaidiet Avast un dodieties uz izvēlni.

    Izvēlne Avast

  2. Izvēlieties Iestatījumi.

    Iestatijumi Avast

  3. Dodieties uz izņēmumiem.

    Izņēmumi Avast


  4. Noklikšķiniet uz Pievienot izņēmumu.

    Pievienot izņēmumus Avast

  5. Ierakstiet vietnes domēnu un noklikšķiniet uz Pievienot izņēmumu.

    Vietnes izņēmums Avast

  6. Vietne ir pievienota Avast izņēmumu sarakstam.

    Izņēmums veikts Avast

Šī pieeja ir drošāka nekā pilna Web Shield aizsardzības atspējošana, jo jūs saglabāsiet visu interneta drošību, vienlaikus nodrošinot piekļuvi iepriekš bloķētajai interneta vietnei.

Protams, pastāv vēl iespēja atspējot visu Avast interneta vietņu kontroles mehānismu, tomēr to neiesaku darīt - meklēšanas rezultātos uzrādītās lapas var tevi pavisam nejauši aizvest uz svešu interneta vietni, kurā patiesi var būt apslēpta ļaunprogrammatūra.

Kopīgot


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!